Επιστήμη

Επιστημονικά Νέα

Σνακ με αμύγδαλα για καλύτερη ενδοθηλιακή λειτουργία και μείωση LDL χοληστερόλης

12 Δεκεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
8799 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Επηρεάζει το κεφίρ τη μικροχλωρίδα και τα συμπτώματα των ασθενών με ΙΦΝΕ;

09 Δεκεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
28209 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Η επίδραση της D-σερίνης στη ρύθμιση της διατροφικής συμπεριφοράς

07 Δεκεμβρίου 2022
της Ζωής Κονιδάρη
9897 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Διαλειμματική νηστεία και για τον ασθενή με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ;

29 Νοεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
25188 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Το στίγμα της Παχυσαρκίας: Πώς επηρεάζει τους πελάτες μας;

28 Νοεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
9639 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Πώς σχετίζονται τα ζυμωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο;

24 Νοεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
8277 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Κατάθλιψη και Εντερική Μικροχλωρίδα: Πώς η διατροφική παρέμβαση μπορεί να κάνει τη διαφορά

21 Νοεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
11073 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Είναι τα άτομα με «Μεταβολικά Υγιή Παχυσαρκία» πραγματικά Υγιή;

08 Νοεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
8979 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Διάθεση και συμπληρωματική χορήγηση αμινοξέων

26 Οκτωβρίου 2022
της Σοφίας Λάκκα
5019 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί