Πώς επιτυγχάνεται η προσκόλληση των ασθενών με ΣΔΙΙ στη Μεσογειακή Διατροφή;

03 Ιουνίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
6345 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Ε. Τσάκου «Χρησιμοποιούμε εκπαιδευτικά σουπλά στους πελάτες μας»

Έχει ο πελάτης σας διαβήτη, αυξημένη χοληστερόλη ή θέλετε να εντάξετε πιο εύκολο ένα θρεπτικό πρωινό στη διατροφή του; Σας παρουσιάζουμε ευφάνταστα εκπαιδευτικά σουπλά για αυτόν ακριβώς τον σκοπό!

22 Δεκεμβρίου 2022
10275 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Ποια είναι η διατροφική αξία του ψωμιού;

11 Ιουνίου 2019
του Πάρη Παπαχρήστου & της Νικολέτας Τζημαγιώργη & της Ιωάννας Παπαμιχάλη
302622 Προβολές 17 λεπτά να διαβαστεί

Μπουγάτσα

16 Ιουλίου 2019
438762 Προβολές 4 λεπτά να διαβαστεί

Λογοθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

28 Ιουνίου 2019
Μάγδας Τσούτη
256164 Προβολές 8 λεπτά να διαβαστεί

Μεγάλος διαγωνισμός των δημητριακών FITNESS

16 Μαΐου 2019
3945 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Πόσο μου κοστίζει ένας πελάτης;

13 Απριλίου 2023
25854 Προβολές 5 λεπτά να διαβαστεί

Μεσογειακή διατροφή και κίνδυνος Εγκεφαλικού: Αλλάζει η επίδραση βάσει του φύλου;

20 Μαΐου 2019
της Μαρίας Κοντοέ
7362 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Nestlé NAN Bio: Nέο βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη

15 Μαΐου 2019
4089 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί