ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Επιστήμη

Επηρεάζει το κεφίρ τη μικροχλωρίδα και τα συμπτώματα των ασθενών με ΙΦΝΕ;

09 Δεκεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
26184 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Η επίδραση της D-σερίνης στη ρύθμιση της διατροφικής συμπεριφοράς

07 Δεκεμβρίου 2022
της Ζωής Κονιδάρη
9375 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Διαλειμματική νηστεία και για τον ασθενή με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ;

29 Νοεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
24600 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Το στίγμα της Παχυσαρκίας: Πώς επηρεάζει τους πελάτες μας;

28 Νοεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
9189 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Πώς σχετίζονται τα ζυμωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο;

24 Νοεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
7911 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Κατάθλιψη και Εντερική Μικροχλωρίδα: Πώς η διατροφική παρέμβαση μπορεί να κάνει τη διαφορά

21 Νοεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
10674 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Είναι τα άτομα με «Μεταβολικά Υγιή Παχυσαρκία» πραγματικά Υγιή;

08 Νοεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
8571 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Διάθεση και συμπληρωματική χορήγηση αμινοξέων

26 Οκτωβρίου 2022
της Σοφίας Λάκκα
4575 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Μπορεί η διατροφική εκπαίδευση της μητέρας να συμβάλλει στη διαχείριση της παιδικής παχυσαρκίας;

25 Οκτωβρίου 2022
της Ευσταθίας Παπαδά
7056 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί