1 αλεύρι φαρινάπ ολικής άλεσης (500γρ)
1 ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών
2/3 ποτήρι ελαιόλαδο (περίπου 160-180γρ)
300γρ φέτα τριμμένη
100γρ ανθότυρο
Τα μικρά αυτα τυροψωμάκια αποτελούν ένα τοπικό σνακ της περιοχής μου, στην Κύμη Ευβοίας. Λίγο “πειραγμένη” απο μέρους μου σε μια ακόμα πιο θρεπτική εκδοχή με λιγότερες θερμίδες για όλες τις ώρες της ημέρας.
Οι ροδινές αποτελούν ένα εξαιρετικό σνακ που μεταφέρεται εύκολα και είναι ιδανικό για την παραλία, την εργασία σου αλλά και για τους μικρούς μας φίλους στο σχολείο.Κάλλιστα, αν το συνοδέψεις με μια σαλάτα μπορείς να φτιάξεις ένα πλήρες γεύμα.Πρόκειται για μια πραγματικά εύκολη συνταγή με απλά υλικά που υπόσχομαι να αγαπήσεις.
Η Κατερίνα Νταλέ είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδος. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο επιστημονικό τμήμα του medΝutrition και τώρα διατηρεί την συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του medNutrition στον τομέα της αρθρογράφησης με στόχο την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα διατροφής και υγείας.