1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
3 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες
20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
150 γρ τυρί φέτα
300 γρ βρασμένα ρεβίθια
50 γρ μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού βαλσάμικο ξύδι
Aλάτι
Μαύρο πιπέρι
Όλοι αγαπούν την χωριάτικη σαλάτα με τις τομάτες, τις ελιές και την φέτα. Ενισχύσαμε λίγο την συνηθισμένη συνταγή με τα ρεβίθια για να δημιουργήσουμε ένα πιο «γεμάτο» γεύμα.Για την παραπάνω συνταγή απαιτούνται 10 λεπτά για την προετοιμασία της και 20 λεπτά για τον χρόνος. μαγειρέματος.