Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Πώς σχετίζονται τα ζυμωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο;

24 Νοεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
7986 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Πώς επιδρά η κετογονική διατροφή στη σύσταση σώματος κατά τη διάρκεια προπόνησης αντίστασης;

13 Μαρτίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
8631 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Snacking: Ορισμός, επιλογές και συστάσεις

11790 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί

Διατροφή χαμηλή σε πολυφαινόλες και αγγειακοί δείκτες

06 Μαρτίου 2019
της Ευσταθίας Παπαδά
6936 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Ποιος είναι ο ρόλος του Διαιτολόγου στη Βιομηχανία Τροφίμων;

Σε τι θα έλεγες ότι διαφέρει ο διαιτολόγος που εργάζεται στη βιομηχανία τροφίμων από τις υπόλοιπες ειδικότητες; Ποια εφόδια χρειάζεται κάποιος για να εργαστεί ως διαιτολόγος στη βιομηχανία τροφίμων; Αυτές και περισσότερες απαντήσεις θα βρείτε σε live που πραγματοποίησαν oι Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Nutrition, Health & Wellness Manager στην εταιρεία Nestle Hellas S.A. και Βάσια Κωνσταντινίδη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc. 

26 Μαρτίου 2018
15009 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Ποιο το αντίκτυπο της διατροφής των γονέων στους εφήβους;

04 Μαρτίου 2019
της Ζωής Κονιδάρη
7341 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Πώς σχετίζεται η κατανάλωση των γαλακτοκομικών προϊόντων με τη νόσο Parkinson;

27 Σεπτεμβρίου 2017
του Λάζαρου Παρασκευόπουλου
8574 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Gamification: πώς μπορεί να αξιοποιηθεί στην διατροφική εκπαίδευση

25 Φεβρουαρίου 2019
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
7476 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί