PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Menu:
Αρχική
Επιστήμη
— Επιστημονικά Νέα
— Συνέδρια
— Ομιλίες
Επάγγελμα
— Εργασία
— Νομοθεσία
— Academy
—— Webinar Video
Εργαλεία
— Download Page για το διαιτολόγο
Blog
Επικαιρότητα
— e-Βιβλιοθήκη
—— Download Page για το διαιτολόγο
— Συνεντεύξεις
— Δελτία Τύπου
— Διαγωνισμοί
— Live Streaming
Τα πάντα για τον επαγγελματία διαιτολόγο
PORTAL
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
E-SHOP
INFO
Αρχική
Επιστήμη
Επιστημονικά Νέα
Συνέδρια
Ομιλίες
Επάγγελμα
Εργασία
Νομοθεσία
Academy
Εργαλεία
Blog
Επικαιρότητα
e-Βιβλιοθήκη
Συνεντεύξεις
Δελτία Τύπου
Διαγωνισμοί
Live Streaming
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
Επιστήμη
Προβολή
VIDEO
Υπάρχει ιδανικό ποσοστό λίπους στη δίαιτα;
13 Αυγούστου 2018
από τη Μέρσυ Κούσκου
22116 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Κατανάλωση καφεΐνης στους φοιτητές: Γιατί την προτιμούν;
30 Ιουλίου 2018
της Ευσταθίας Παπαδά
7860 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Μεσογειακή διατροφή και άσκηση: Πώς επιδρούν στη NAFLD;
18 Ιουλίου 2018
της Ευσταθίας Παπαδά
8073 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Συμπληρώματα βιταμίνης D: πρόληψη στον καρκίνο του παχέος εντέρου;
16 Ιουλίου 2018
του Γεώργιου Σαλταούρα
8577 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Γαϊδουράγκαθο και υγεία ήπατος: Τι δείχνουν οι μελέτες;
11 Ιουλίου 2018
της Ζωής Κονιδάρη
17400 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Κατανοώντας τη φλεγμονή: Μπορεί η διατροφή να γίνει σύμμαχος;
09 Ιουλίου 2018
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
8490 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Επεξεργασμένα τρόφιμα & εμφάνιση καρκίνου: Τι δείχνουν νεότερα δεδομένα;
04 Ιουλίου 2018
της Ευσταθίας Παπαδά
11331 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
NAFLD στους εφήβους: Σχετίζεται με την εγκυμοσύνη της μητέρας;
02 Ιουλίου 2018
της Μαρίας Κοντοέ
8079 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Βρίσκεται η θεραπεία της ακμής στα προβιοτικά και στα φυτικά προϊόντα;
25 Ιουνίου 2018
της Ζωής Κονιδάρη
19746 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Review 2018: Παράγοντες κινδύνου για σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ
20 Ιουνίου 2018
της Χριστίνας Λαμπρινού
12858 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
32
33
34
35
36
37
38
Προβολή
Προβολή