Προσθέτεις την αλεσμένη γλυκοπατάτα σε μπολ, μαζί με το κακάο και ανακατεύεις.
Προσθέτεις το σιρόπι σφενδάμου και το βούτυρο ξηρών καρπών της επιλογής σου (Πρόσεξε να είναι από 100% πολτοποιημένους ξηρούς καρπούς).
Ανακατεύεις καλά και όταν το μίγμα έχει ομογενοποιηθεί το ρίχνεις σε πυρέξ που έχεις βουτυρώσει ή που έχεις βάλει λαδόκολλα.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 20' και είναι έτοιμο!
250 γρ γλυκοπατάτα βρασμένη και πολτοποιημένη
120 γρ βούτυρο ξηρών καρπών
80 γρ σιρόπι σφενδάμου
50 γρ κακάο χωρίς ζάχαρη
Το Brownie γλυκοπατάτας αποτελεί μία θρεπτική εκδοχή του κλασικού brownie, καθώς είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.
Η Εύα Τσάκου είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία. Έχει εργαστεί στο τμήμα εταιρικής επικοινωνίας και marketing του medNutrition και παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες στο νεοσύστατο διαιτολογικό της γραφείο στη Νέα Σμύρνη.
Η Εύα Τσάκου είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία. Έχει εργαστεί στο τμήμα εταιρικής επικοινωνίας και marketing του medNutrition και παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες στο νεοσύστατο διαιτολογικό της γραφείο στη Νέα Σμύρνη.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.