Δοκίμασε πρώτα πριν πάρεις την αλατιέρα στο χέρι.
(Αν θέλεις να ξαλμυρίσεις τις ελιές και την κάπαρη, ξέπλυνέ τες καλά κάτω από το νερό ή βύθισέ τες σε νερό για λίγη ώρα).
Απόλαυσέ τα ζεστά ή κρύα.
• 500 γραμ. Βίδες
• 2 ντομάτες
• 2 κρεμμύδια
• 1 Σκελίδα σκόρδο τριμμένη
• 1 Κόκκινη Πιπεριά ψιλοκομμένη
• 12 Ελιές Καλαμών κομμένες στη μέση
• 2 κ. Σ. Κάπαρη
• 150 γρ. Φέτα με χαμηλά λιπαρά
• 1 κουτ. Σούπας φρέσκια ρίγανη (αν δεν έχετε βάζετε και ξερή στη μισή ποσότητα)
• 1/2 ματσάκι μαϊντανο ψιλοκομμένο
• 5 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
• αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Η Μαρίνα Πόγκα είναι κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (2001) καθώς και απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Αθηνών (1997). Από το 2003 παρέχει τις υπηρεσίες της στο προσωπικό διαιτολογικό της γραφείο στην Ελευσίνα αλλά και εξ αποστάσεως (online) στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Η Μαρίνα Πόγκα είναι κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (2001) καθώς και απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Αθηνών (1997). Από το 2003 παρέχει τις υπηρεσίες της στο προσωπικό διαιτολογικό της γραφείο στην Ελευσίνα αλλά και εξ αποστάσεως (online) στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.