Κοτόπουλο

Κοτόπουλο Ρολό

Στέλλα Μορφογιάννη
25' λεπτά να διαβαστεί
rolo kotopoulo
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χτυπάμε με μπάτη ή γουδοχέρι τα στήθη του κοτόπουλου για να πλατύνουν.
  2. Λιώνουμε με πιρούνι το ανθότυρο κι ενσωματώνουμε τα μυρωδικά. Απλώνουμε σε κάθε στήθος το μισό από το μείγμα με το ανθότυρο και τα μυρωδικά και τυλίγουμε σε ρολό.
  3. Το κάθε ρολό το τυλίγουμε σφιχτά με μεμβράνη.
  4. Ξανατυλίγουμε με άλλη μία μεμβράνη και βράζουμε τα ρολά σε κατσαρόλα με νερό για 15 λεπτά.
  5. Ξετυλίγουμε τα ρολά και τα προσφέρουμε τυλιγμένα σε φέτες.
servings
Για 2 μερίδες
cook
ΥΛΙΚΑ
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1 κουταλάκι θυμάρι
  • 1 κουταλάκι βασιλικός
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 2-3 κλαδάκια μαϊντανός
  • 2-3 κλαδάκια άνηθος
Mια μερίδα περιέχει:
Θερμίδεςkcal
350
17,5%
Λιπαρά
41g
58,7%
Κορεσμένα λιπαρά
1g
5%
Σάκχαρα
2g
2,2%
Νάτριο
0,133g
5,5%
Φυτικές Ίνες
1g
4,1%
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ
Στέλλα Μορφογιάννη
Στέλλα Μορφογιάννη Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Σχόλια του Διαιτολόγου

Είναι χαμηλό σε χοληστερόλη και νάτριο.

Αν προσέχεις την διατροφή σου ή θέλεις ένα ελαφρύ γεύμα είναι ιδανικό για εσένα.

Μπορείς να το συνοδεύσεις με ρύζι ή πουρέ και φρέσκα λαχανικά

Στέλλα Μορφογιάννη
Στέλλα Μορφογιάννη Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Διαιτολόγος Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην διαχείριση γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων. Παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες δια ζώσης σε Λάρισα και Φάρσαλα αλλά κι εξ αποστάσεως.

Στέλλα Μορφογιάννη
Στέλλα Μορφογιάννη Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Διαιτολόγος Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην διαχείριση γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων. Παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες δια ζώσης σε Λάρισα και Φάρσαλα αλλά κι εξ αποστάσεως.