Ποια τρόφιμα ευδοκιμούν το φθινόπωρο;
Βρισκόμαστε στο φθινόπωρο, σε μία από τις πιο πλούσιες διατροφικά εποχές όπου ευδοκιμούν πολλά φρούτα, λαχανικά και άλλοι καρποί, που έλειπαν από το διαιτολόγιό μας όλο το καλοκαίρι. Μερικά πολύ χαρακτηριστικά τρόφιμα του φθινοπώρου είναι τα μήλα, τα αχλάδια και τα σταφύλια, τα οποία αν και πολύ θρεπτικά από μόνα τους, μπορούν να συνδυαστούν σε αρκετά θερμιδογόνες συνταγές! Ακολουθούν μερικοί από αυτούς τους συνδυασμούς, όπως και μερικά άλλα τρόφιμα που μπορεί να συναντήσουμε κατά την πορεία του φθινοπώρου, και να επιβαρύνουν τη σιλουέτα μας με έξτρα θερμίδες.