Η 4η Έκθεση Τροφίμων - Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που διοργανώνεται στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, από τις 27 εως τις 30 Ιανουαρίου 2017, απευθύνεται σε κοινό και επαγγελματίες. Πρόκειται για μια έκθεση που αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ελληνικές γεύσεις, μέσω εκθεμάτων, εκδηλώσεων, αλλά και ενημερωτικών ομιλιών.
Στα πλαίσια των ομιλιών αυτών, η επιστημονική ομάδα του medNutrition δίνει το παρόν με την ημερίδα «Τρώτε Μεσογειακά», η οποία θα λάβει χώρα στις 28 Ιανουαρίου και ώρα 12:00. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες Διαιτολόγους - Διατροφολόγους, οι οποίοι θα αναλύσουν τα διατροφικά οφέλη των προϊόντων της ελληνικής γης.
Για όσους δεν κατέφεραν να παρευρεθούν, δείτε τις παρουσιάσεις στα βίντεο που ακολουθούν.
Ξερά σύκα: γνωρίστε τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά τους!
Εβίτα Σιατίτσα, Kλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Η θρεπτική αξία που κρύβουν τα Κρητικά προϊόντα
Θάλεια Καρδάτου, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Το κρασί είναι μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής
Βάσια Κωνσταντινίδη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Βασιλικός πολτός, γύρη, πρόπολη: τα ανεκτίμητα δώρα της μέλισσας
Ελένη Τσαχάκη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ξηροί καρποί, νόστιμοι και θρεπτικοί
Δημήτρης Αθανασιάδης, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Το ξύδι στη διατροφή σας: οφέλη πέρα από τα προφανή
Τόνια Καραγιάννη, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc., Ph.D
Η χρυσή τομή της διατροφής... Μεσογειακή Διατροφή
Παναγιώτης Βαραγιάννης, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc., Ph.D.c