ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
dimitra grigoropoulou diaitologos

Δήμητρα Γρηγοροπούλου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.
5595 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Δήμητρα Γρηγοροπούλου
Μακρυγιάννη 101 (έναντι εκκλησίας) 1ος όροφος, Μοσχάτο 18345

Σπουδές

Ονομάζομαι Δήμητρα Γρηγοροπούλου, είμαι Κλινική Διαιτολόγος/Διατροφολόγος και έχω αποφοιτήσει από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο University of Glasgow, UK στο κομμάτι της κλινικής διατροφής το 2010.

Απασχόληση

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης απέκτησα κλινική εμπειρία ως Διαιτολόγος/Διατροφολόγος σε αρκετά νοσοκομεία: «ΛΑΙΚΟ» – «ΤΖΑΝΕΙΟ» – «ΚΑΤ» – «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» – «ΠΑΙΔΩΝ, Αγλαΐα Κυριακού». Έπειτα εργάστηκα στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης ως ερευνήτρια (2005-2006) με αντικείμενα την επίδραση του γλυκαιμικού δείκτη της δίαιτας στην όρεξη, τον κορεσμό, την έκκριση γρελίνης, την συγκέντρωση αντιοξειδωτικών σε αλκοολούχα ποτά και την προστασία που προσφέρουν ενάντια στην οξείδωση της LDL – χοληστερόλης. Ακόμη τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στο οποίο διενέργησα και έρευνα για την σχέση της διατροφής με το χρόνιο άσθμα στα παιδιά.

Κατάρτιση

Συμμετέχω ενεργά σε συνέδρια και σεμινάρια που σχετίζονται με την διατροφή και έχω πραγματοποιήσει αρκετές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 210 4817221
Διαιτολογικό Γραφείο
Δήμητρα Γρηγοροπούλου
Μακρυγιάννη 101 (έναντι εκκλησίας) 1ος όροφος, Μοσχάτο 18345
+30 210 4817221
Λίγα λόγια για το γραφείο

Το Διαιτολογικό Γραφείο της Δήμητρας Γρηγοροπούλου βρίσκεται στο Μοσχάτο και προσφέρει πλήθος υπηρεσιών με εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση.