Σε εξέλιξη της καμπάνιας μας "Μερίδες: Το μέγεθος ...μετράει", δημιουργήσαμε μια παρουσίαση με την πορεία και τα βασικά συμπεράσματά της που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην επόμενη ομιλία σας στο δήμο ή την κοινότητά σας!
Στην παρουσίαση που μπορείτε να κατεβάσετε περιέχονται πληροφορίες και αναφορές για:
- Τα επιδημιολογικά δεδομένα της παχυσαρκίας
- Την ιστορική εξέλιξη των μερίδων
- Πώς σερβίρεται το φαγητό σήμερα
- Αντιστοίχιση των μερίδων σε καθημερινά αντικείμενα
Και όλα αυτά σε μια ευχάριστη γραφιστική απόδοση που στόχο έχει να εντυπωσιάσει το κοινό ενώ θα στρέφει όλο και περισσότερο την προσοχή σε αυτό που έχετε να του πείτε.
Οι μερίδες που σερβίρονται σε εστιατόρια είναι διπλάσιες έως τετραπλάσιες απο τις ενδεικνυόμενες, τη στιγμή που το 76% των σεφ τις θεωρεί φυσιολογικές!
Δεδομένα σαν και αυτά, με την παράλληλη αύξηση της παχυσαρκίας, κάνουν πάντα επίκαιρο προς συζήτηση με το κοινό σας, το θέμα των μερίδων που καταναλώνουμε σήμερα και πώς μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί.
Αξιοποιήστε παράλληλα έντυπο υλικό που έχουμε σχεδιάσει για την εκπαίδευση των μερίδων όπως:
Το να μοιράσετε ένα τέτοιο υλικό στο κοινό σας αφού ολοκληρώσετε με την παρουσίαση, είναι κάτι που εκτιμάται διαφορετικά και αυξάνει τις πιθανότητες να θυμάται όσα διατροφικά μηνύματα του μεταφέρατε!
Στείλτε μας στο info@mednutrition.gr φωτογραφικό υλικό από την ομιλία σας προς το κοινό, καθώς και τις εντυπώσεις και θα τις προβάλουμε στο medNutrition.
Kατσαρόλη Ιωάννα,
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Συγγραφέας του βιβλίου «Μερίδες, το μέγεθος μετράει»