Νέα - Ειδήσεις

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός της MISKO φέρνει τη «Συνταγή στα μέτρα σου»!

11 Φεβρουαρίου 2016
15792 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
chef sta metra sou misko

Τον φοβερό και τρομερό Σεφ που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της MISKO, καλούνται να αντιμετωπίσουν όλοι οι πιστοί φίλοι της πιο αγαπημένης μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα, σε έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαγωνισμό, με τίτλο «Συνταγή στα μέτρα σου»!

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι καταναλωτές, αφού αναζητήσουν στα καταστήματα τις πολυσυσκευασίες ζυμαρικών MISKO με την ειδική σήμανση. Εκεί βρίσκουν και το ειδικό φυλλάδιο με τον μοναδικό 10ψήφιο κωδικό, τον οποίο θα πρέπει να στείλουν μέσω SMS στο 19599 ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στη δωρεάν πλατφόρμα στη σελίδα της MISKO στο http://www.misko.gr/megalosdiagonismos-arxiki/.

Στο φυλλάδιο αυτό υπάρχουν διάφοροι εναλλακτικοί τρόποι και υλικά για να μαγειρέψουν κλασικές ελληνικές συνταγές με ζυμαρικά, πάντα με την προσθήκη της δημιουργικότητας και "κομμένες" στα δικά τους μέτρα. Τις γευστικές αυτές απόπειρες μπορεί να τις βρει κανείς και στο microsite του διαγωνισμού.

Με την αποστολή του έγκυρου μηνύματος, οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 10 Smart ΤV, 60 Πολυκόπτες τυριών και Λαχανικών ενώ 100 τυχεροί θα κερδίσουν τα ζυμαρικά Misko της Χρονιάς.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών καθ΄όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, κάνοντας χρήση διαφορετικού, μοναδικού κωδικού κάθε φορά.

Με MISKO η μαγειρική σου γίνεται απόλαυση!

misko press release