Νέα - Ειδήσεις

Μεγάλος Διαγωνισμός MISKO: Ξετρέλανε τον Σεφ!

30 Νοεμβρίου 2015
11739 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Μεγάλος Διαγωνισμός MISKO: Ξετρέλανε τον Σεφ!

Ο οξύθυμος σεφ που πρωταγωνιστεί στην νέα διαφημιστική καμπάνια της MISKO, προσκαλεί τους φίλους της πιο αγαπημένης μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα να συμμετάσχουν στον πιο διασκεδαστικό και απολαυστικό διαγωνισμό online, με τίτλο «Ξετρέλανε τον Σεφ»!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο microsite της MISKO στη διεύθυνση http://ksetrelanetonchef.misko.gr/ , να συνδεθούν μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook και να μπουν στην κλήρωση για υπέροχα δώρα.

Για την συμμετοχή του, ο χρήστης καλείται να δημιουργήσει τη δική του εναλλακτική συνταγή για παστίτσιο, χωρίς να χρησιμοποιήσει τα κλασικά υλικά (μπεσαμέλ, κεφαλοτύρι, μοσχαρίσιο κιμά και χοντρό μακαρόνι MISKO), πειραματιζόμενος με τα συστατικά που εμφανίζονται κάθε φορά στην οθόνη. Αυτά, υπό το άγρυπνο βλέμμα του νευρικού σεφ που καθοδηγεί τον χρήστη με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σε κάθε βήμα του παιχνιδιού.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν share τη συνταγή στο προφίλ τους στο Facebook, να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα τις οδηγίες προετοιμασίας με τα υλικά της επιλογής τους ή να την εκτυπώσουν και να την φυλάξουν για μεγαλύτερη ευκολία. Αυτομάτως, μπαίνουν στην κλήρωση για «τα ζυμαρικά της χρονιάς» από τη MISKO και παίρνουν επιπλέον μέρος στην εβδομαδιαία κλήρωση για μία κατσαρόλα διπλού βρασμού. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν όσες φορές θέλουν, συγκεντρώνοντας συμμετοχές και αυξάνοντας τις πιθανότητές τους στις κληρώσεις.

Με MISKO η μαγειρική σου γίνεται απόλαυση!