Νέα - Ειδήσεις

Τα δημητριακά FITNESS®, «συνέτρεξαν» και φέτος ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

30 Σεπτεμβρίου 2015
7827 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Τα δημητριακά FITNESS®, «συνέτρεξαν» και φέτος ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Για άλλη μία χρονιά έλαβαν μέρος στο "Greece Race for the Cure®" και μαζί με χιλιάδες δρομείς έστειλαν το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα!

Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé, για 6η συνεχή χρονιά, «συνέτρεξαν» το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου, με αφετηρία όπως κάθε χρόνο το Ζάππειο, στον αγώνα δρόμου "GreeceRacefortheCure®". Ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου γυναικών «Άλμα Ζωής» και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τους δρομείς να ξεπερνούν τους 25.000. Ανάμεσά τους χιλιάδες γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, πολλοί μαζί με τα παιδιά τους, άλλοι ακόμα και με τους τετράποδους φίλους τους. Η σημαντικότερη παρουσία και φέτος ωστόσο, αυτή των survivors! Των γυναικών που τα κατάφεραν και νίκησαν στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, οι οποίες έδωσαν το πιο ηχηρό παρόν και μετέδωσαν το δικό τους σπουδαίο μήνυμα ελπίδας.

Ως επίσημος χορηγός του αγώνα, τα δημητριακά FITNESS®, φρόντισαν να εφοδιάσουν με ενέργεια τους συμμετέχοντες, προσφέροντας τους μπάρες δημητριακών και δημητριακά Fitness Protein. Επίσης, τους έδωσαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, με το «χέρι στο στήθος», σε ένα χαριτωμένο κάδρο που είχε στηθεί στο περίπτερο των FITNESS®και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στα social media τους με το hashtag #handson, πραγματοποιώντας εκατοντάδες post αγάπης και αισιοδοξίας και διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης.

Σχετικά με το "RacefortheCure®":

Το Race for the Cure® είναι ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο. Συμμετρέχουμε για να επιτύχουμε τους στόχους της μεγαλύτερης διοργάνωσης σε όλο τον κόσμο για τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η στήριξη των γυναικών που νοσούν ή έχουν εμπειρία καρκίνου του μαστού αλλά και του γενικού πληθυσμού είναι οι αδιαπραγμάτευτοι στόχοι του Αγώνα Greece Race for the Cure® και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Στόχος για το 2015 είναι η ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται και σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.

Στοιχεία επικοινωνίας (για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ):
Αλέξανδρος Μαγγίνας, Advocate/Burson-Marsteller, Τηλ: 210 6931 029
E-mail: amaginas@advocate-bm.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: facebook.com/NestleFitness.GR και http://www.greecerace.gr/