Διαγωνισμοί

Διεκδικήστε 1 συσκευασία με αναβράζοντα δισκία Μαστίχας Χίου από την Power Health!

09 Δεκεμβρίου 2015
20238 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Διεκδικήστε 1 συσκευασία με αναβράζοντα δισκία Μαστίχας Χίου από την Power Health!

Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αυτό, διεκδικείτε ένα από τα τρία προϊόντα Μαστίχας Χίου της Power Health που κληρώνουμε για τρείς τυχερούς. Για τη συμμετοχή σας το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση των στοιχείων σας στην παρακάτω φόρμα.

Αναβράζοντα δισκία Μαστίχας Χίου από την Power Health

Αν δεν μπορείτε να βάλετε Χ στο άγχος, το στρες και όσα σας κάθονται στο στομάχι βάλτε Χ στα συμπτώματα που προκαλούν με Μαστίχα Χίου. Το δάκρυ της Χίας Γης που σύμφωνα με κλινικές μελέτες συμβάλει στην καλή υγεία του πεπτικού, σας προσφέρει η Power Health σε ένα εξαιρετικό προϊόν. Τα αναβράζοντα δισκία με Μαστίχα Χίου της σειράς Power Foods. Απολαύστε γνήσιο άρωμα και γεύση μαστίχας σε ένα υπέροχο ρόφημα, το μοναδικό σε αναβράζουσα μορφή. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία τού πεπτικού συστήματος, ανακουφίζει από τις στομαχικές διαταραχές και προσφέρει ευεξία και καλή υγεία στον οργανισμό.

 Νικητές του διαγωνισμού

  1. Χριστόδουλος Αγαθός
  2. Αικατερίνη Δαρδαμάνη
  3. Μαργαρίτα Αγγελοπούλου

Όροι συμμετοχής

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 3 νικητές θα κερδίσουν από 1 συσκευασία με αναβράζοντα δισκία Μαστίχας Χίου από την Power Helath ο καθένας, με δεκτές συμμετοχές ως την Τρίτη 22/12/2015 και ώρα 14.30.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται ως εξής:
    Για τους κατοίκους Αθηνών, παραλαβή τους από το γραφείο του medNutrition στο Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21.
    Για τους κατοίκους υπόλοιπης Ελλάδας, θα γίνεται αποστολή του δώρου κατά τόπους.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.