Κωδικός: BOOK9786188065741
Εκδόθηκε: Αθήνα 2014, medNutrition publications
Ανασκόπηση: Σταύρος Λιάτης, Ζωή Παφίλη
Επιμέλεια κειμένων: Ιωάννα Κατσαρόλη, Ειρήνη Κύρα, Νεκταρία Καρακώστα
Διαστάσεις: 14.5 cm x 21 cm
ISBN 978-618-80657-4-1
Σελίδες: 132
Πριν βιαστείς να απαντήσεις ναι, διάβασε αυτό:
"Όλα αυτά τα χρόνια βλέπω ότι τα άτομα με διαβήτη, όσα χρόνια και αν έχουν τη νόσο συνεχίζουν να έχουν κάποιες λανθασμένες αντιλήψεις για τη διατροφή τους, κατάλειπο των προηγούμένων χρόνων"
σημειώνει ο Κλινικός Διαιτολόγος – Βιολόγος, MMedSci.SRD, κ. Χάρης Δημοσθενόπουλος.
Από αυτή τη διαπίστωση προέκυψε η ανάγκη της συγγραφής ενός απλού βιβλίου, που να παρουσιάζει όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα για τη διατροφή στο διαβήτη, εξασφαλίζοντας ποιικιλία στο πιάτο του ατόμου με διαβήτη, που να δίνει απαντήσεις στους υπάρχοντες μύθους και να ξεδιαλύνει τι επιτρέπεται και τι όχι να καταναλώνει το άτομο με διαβήτη.
Γνωρίζοντας τις επιδημικές διαστάσεις της παχυσαρκίας και του διαβήτη, όπως επίσης και τις επιβαρυντικές από κάθε άποψη επιπλοκές του διαβήτη, σκοπός του βιβλίου είναι "να περάσει το μήνυμα μιας νέας αρχής για όλους, με καλύτερη διατροφή, καλύτερα ρυθμισμένο σωματικό βάρος και περισσότερη άσκηση, ώστε να καταφέρουμε, όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό, να «δαμάσουμε» το θηρίο της DIABESITY (diabetes+obesity = συνύπαρξη παχυσαρκίας και διαβήτη).
Είναι σίγουρα ένα μικρό βιβλίο αλλά είναι ακόμα ένα μικρό κομμάτι του συνολικού παζλ της θεραπευτικής προσέγγισης και ενημέρωσης", επισημαίνει ο συγγραφέας.
To παραπάνω εκπτωτικό κουπόνι, ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος.